猫山大学

NEKOYAMA UNIV.

高速餅付き師 Pounding Mochi with the Fastest Mochi Maker in Japan

www.youtube.com

単語

おめでたい時はいつでも always a part of any celebration 

もち米 sticky rice

餅をつく pound the sticky rice

餅つき mochi pounding

これが自分たちの作り方だ that's how we make it.

くりかえし経験を積んで習得する it's something you aquire from experience over time.

てがえしのコツは The key to be good at mixiking is

タイミングと信頼しかない

is all about timing and trust in the guy that is pounding.

  

[お知らせ]  LINEスタンプたくさん描いてるよ!見て行ってね!

store.line.me

https://store.line.me/stickershop/product/1414042/ja

 [スポンサードリンク]

 

 

おかげさまで、注文の多い笹餅屋です: 笹採りも製粉もこしあんも。年5万個をひとりで作る90歳の人生